Salatikonkurss

30. november 2017

Salatikonkurss toimus juba kaheteistkümnendat korda. Sel korral olid ka mõned muudatused. Toite valmistati kahes kategoorias - kokku valmis 19 salatit ja 18 magustoitu. Muutunud oli nii hindamine kui žürii koosseis - meie õpilaste hõrgutisi maitsesid ja hindasid lisaks Tervisenõukogule ka kohvik Gustavi peakondiiter Kadri Lees-Leesmaa ning toitumisnõustaja Erik Orgu.

Välja anti kaks eripreemiat - 2.a klassile salati eest, mille staariks oli kurk ning 3.b klassile apelsini salati eesti.

 Auhinnalised kohad jagunesid järgmiselt

 Salatid

 III koht 6.d - nende salati staariks oli kurk

 II koht 3.c - neil aga maitsetamata jogurt

 I koht 11.a - staariks viinamari.

 

Magustoidud

 III koht 7.d - magustoidu staariks mandariin

 II koht 10.c - staariks india pähkel

 I koht 1.d - staariks rosin.

I kohtade võitjad said auhinnaks erakordse võimaluse veelkord koos kokata - parima salati valmistajad koos Erik Orguga ning parima magustoidu valmistajad koos Kadri Lees-Leesmaaga.