30. november 2017
Salatikonkurss toimus juba kaheteistkümnendat korda. Sel korral olid ka mõned muudatused. Toite valmistati kahes kategoorias - kokku valmis 19 salatit ja 18 magustoitu. Muutunud oli nii hindamine kui žürii koosseis - meie õpilaste hõrgutisi maitsesid ja hindasid lisaks Tervisenõukogule ka kohvik Gustavi peakondiiter Kadri Lees-Leesmaa ning toitumisnõustaja Erik Orgu.
Välja anti kaks eripreemiat - 2.a klassile salati eest, mille staariks oli kurk ning 3.b klassile apelsini salati eesti.
Auhinnalised kohad jagunesid järgmiselt
Salatid
III koht 6.d - nende salati staariks oli kurk
II koht 3.c - neil aga maitsetamata jogurt
I koht 11.a - staariks viinamari.
Magustoidud
III koht 7.d - magustoidu staariks mandariin
II koht 10.c - staariks india pähkel
I koht 1.d - staariks rosin.
I kohtade võitjad said auhinnaks erakordse võimaluse veelkord koos kokata - parima salati valmistajad koos Erik Orguga ning parima magustoidu valmistajad koos Kadri Lees-Leesmaaga.